Petr Horáček – Het lied van de blauwe pinguïn

geplaatst in: Recensie | 0
Petr Horáček – Het lied van de blauwe pinguïn

'Ben jij wel een echte pinguïn?' vroegen de andere pinguïns. 'Ik voel me een pinguïn,' zei Blauwe Pinguïn. 'Maar je bent niet zoals wij,' zeiden de andere pinguïns en liepen weg. Arme Blauwe Pinguïn... Maar het komt goed! Hij vindt echte vrienden door zichzelf te zijn. Ook jij zult Blauwe Pinguïn in je hart sluiten.

Informatie
Schrijver: Petr Horáček
Titel: Het lied van de blauwe pinguiïn
Uitgeverij: Lemniscaat
Jaartal: 2015
Bladzijden: 32
Illustrator: Petr Horáček
Vertaler: Jesse Goossens
Leeftijd: 6-
Genre: dierenverhaal

Boek gelezen: 5 maart 2018
Mijn mening:
Koop dit boek bij bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek bij de bibliotheek geleend. Ik heb het boek gelezen met mijn voorleeskinderen (VoorleesExpress). Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.