Eva Burgers – Flashback

geplaatst in: Recensie | 0
Eva Burgers – Flashback

Na een gezellig avondje shoppen wordt Lynn plotseling van haar fiets gesleurd en in elkaar geslagen. Als ze weer bijkomt in het ziekenhuis kan ze zich bijna niets meer van het voorval herinneren. Wat is er precies gebeurd? Wie heeft haar dit aangedaan en waarom? Lynn wordt bang en achterdochtig en weet niet meer wie ze nog kan vertrouwen. De antwoorden lijken dichterbij te zijn dan Lynn denkt… Maar wil ze die wel weten?

Informatie
Schrijver: Eva Burgers
Titel: Flashback
Uitgeverij: Kluitman
Jaartal: 2014
Bladzijden: 160
Leeftijd: 12+
Genre: thriller

Boek gelezen: 20 april 2018
Mijn mening:
Koop dit boek bij bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek geruild met een andere boekblogger. Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.