Time to momo Gent

geplaatst in: Recensie | 0
Time to momo Gent

Met time to momo Gent (voorheen 100% Gent) op zak kun je onvoorbereid op pad, in je eigen tempo de stad ontdekken én de local lifestyle beleven. Zo geniet je 100% van je citytrip! Met 3 verrassende routes door de verschillende wijken van Gent leidt onze time to momo-local je langs de échte highlights. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must-see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores.

Boekinformatie
Schrijver: Nele Reunbroeck
Titel: Time to momo Gent
Serie: Time to momo
Uitgeverij: Mo'Media
Jaartal: 2017
Bladzijden: 90
Genre: informatief
Leeftijd: 18+
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Boek gelezen: 23 april 2018

Wat vind ik van dit boek?

Ik heb dit boek bij de bibliotheek geleend ter voorbereiding op een weekendje naar Gent. Ik hou van reizen en van het lezen van reisgidsen. In mei gaan we een weekendje naar Gent en daar was dit een voorbereiding op. Wat ik fijn vind aan de Time to momo-gidsen is dat ze een paar wijken uitkiezen en daarbij leuke bezienswaardigheden en cafeetjes beschrijven.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.