Gesigneerd – 3

geplaatst in: Gesigneerd | 0

Een week geleden kreeg ik het nieuwste boek van de serie De Bieb-bende van Michael Reefs. Officieel komt het boek op 1 juni uit. Ik heb inmiddels de hele serie gesigneerd.

 

Informatie over het boek

Michael Reefs – De toren van Enigma (De Bieb-bende 7)
Stormsteen 2018, 490 bladzijden, 10+
Het jaarlijkse zomerkamp in het Wilde Bos markeert het begin van een nieuwe reeks onverklaarbare gebeurtenissen voor de Bieb-bende. Wat een leuk uitje had moeten worden, eindigt in een ware tragedie. Vier kwaadaardige elementwezens hebben zich verenigd om het gevaarlijkste schepsel op aarde te laten ontwaken. De kinderen zijn radeloos. En net als ze denken dat de situatie niet erger kan worden, nemen de Kwade Machten bezit van Melanies lichaam. Wanneer het clubje weer voet op Tyriana zet, komen ze eindelijk achter het ware verleden van George Hill. Er volgt een hachelijke en uitdagende zoektocht in de Toren van Enigma, waar de kinderen de oorsprong van de legende blootleggen. Er is alleen één probleem: wie hier naar binnen gaat, komt er nooit meer uit…

Mijn recensie lees je binnenkort op de website van Ikvindlezenleuk

20180503 boek van Michael Reefs

20180503 boek van Michael Reefs

 

De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je online wilt kopen kun je dat doen via bol.com Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

 

Je kunt het boek nu al kopen via de website van uitgeverij Stormsteen

 

 

De foto’s zijn door mijzelf gemaakt

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.