Neal Shusterman – Scythe (Arc of a scythe 1)

geplaatst in: Recensie | 0
Neal Shusterman – Scythe (Arc of a scythe 1)

A world with no hunger, no disease, no war, no misery: humanity has conquered all those things, and has even conquered death. Now Scythes are the only ones who can end life—and they are commanded to do so, in order to keep the size of the population under control. Citra and Rowan are chosen to apprentice to a scythe—a role that neither wants. These teens must master the "art" of taking life, knowing that the consequence of failure could mean losing their own.

Informatie
Schrijver: Neal Shusterman
Titel: Scythe
Serie: Arc of a scythe #1
Uitgeverij: Simon & Schuster (VS)
Jaartal: 2016
Bladzijden: 434
Leeftijd: 15+
Genre: science fiction & fantasy

Boek gelezen: 5 t/m 8 juni 2018
Mijn mening:
Koop dit boek bij bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek gekocht voor de Bored to Death YA Book Club. Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.