Dirk Weber – Naar de rand van de wereld

geplaatst in: Recensie | 0
Dirk Weber – Naar de rand van de wereld

Na de Crisis en de Chaos volgde de Kering en ontstond een samenleving waarin techniek en wetenschap verboden zijn. Bijna alle sproren van vroeger zijn uitgewist en iedereen leeft in kleine, primiteive boerendorpen. In een van die dorpen woont Abe. Aan de vooravond van de Indeling, het moment waarop Abe te horen krijgt voor welk beroep hij wordt opgeleid, wordt twee dorpsgenoten betrapt op het delen van kennis en gruwelijk bestraft. Samen met vier andere kinderen vlucht Abe voor de rechter en gaat op zoek naar Vrijburg, een mythische plaats in het zuiden, waar kennis vrij is. Kunnen de reisgenoten overleven buiten hun dorp? En kunnen ze uit handen blijven van hun achtervolgers?

Informatie
Schrijver: Dirk Weber
Titel: Naar de rand van de wereld
Uitgeverij: Querido
Jaartal: 2018
Bladzijden: 392
Leeftijd: 12+
Genre: zonder genre

Boek gelezen: 28 t/m 29 juni 2018
Mijn mening:
Koop dit boek bij bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek als recensieboek gekregen van de uitgeverij. Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.