De weersvoorspelling voor vandaag gaf aan dat het 22 graden zou worden. Ik had zin om een donkerblauw mouwloos kokerjurkje aan te trekken, maar met blote benen leek mij dat veel te koud. Vandaar dat ik deze gave wolvenlegging weer eens uit de kast haalde. Ik kocht hem zo’n vijf jaar geleden via Etsy.com bij ZBTextile. Na vijf jaar ziet de legging er nog steeds goed uit. Daarnaast is hij lekker lang en zit heerlijk.

20180610 wolvenlegging

Deze foto heb ik gemaakt op 10 juni 2018


Geef een antwoord

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.