Lonely Planet London

geplaatst in: Recensie | 0
Lonely Planet London

Lonely Planet London is your passport to the most relevant, up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. Explore ancient castles, modern galleries and world-class museums, catch a show on the West End, and down a pint in a traditional pub; all with your trusted travel companion. Get to the heart of London and begin your journey now!

Boekinformatie
Schrijver: Damian Harper
Titel: Lonely Planet London
Uitgeverij: Lonely Planet (GB)
Jaartal: 1998
Bladzijden: 480
Genre: informatief
Leeftijd: 18+
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Boek gelezen: 27 t/m 28 juli 2018

Wat vind ik van dit boek?

Ik heb dit boek bij de bibliotheek geleend. We gaan in september een paar dagen naar Londen geweest en deze reisgids is ter inspiratie.

Ik vind het leuk om reisgidsen te lezen om me voorbereiden op een vakantie. We zijn al vaker naar Londen geweest en daarom willen we dit keer minder toeristische dingen bezoeken. De Lonely Planet heeft een goede afwisseling van toeristische en minder toeristische informatie. Op basis van deze informatie hebben we een leuk reisschema gemaakt. Op mijn website De rode eend zal binnenkort een reisverslag verschijnen.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.