In 2010 zijn we (tijdelijk) verhuisd naar Melbourne in Australië. Hieronder zie je foto’s van de grote leeszaal in de State Library Victoria. Je mag deze bibliotheek gratis in en er is wifi. Erg handig als je geen internet hebt en toch iets wilt opzoeken. De bibliotheek heeft meerdere verdiepingen en op de gallerijen van deze verdiepingen kun je gratis kleine tentoonstellingen bekijken. Ook kun je neerkijken op de grote leeszaal. Een erg mooie plek!

 

 

Deze foto’s heb ik gemaakt op 7 april 2011

 

Geef een antwoord

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.