Paul van Loon – De Griezelbus 1

geplaatst in: Recensie | 0
Paul van Loon – De Griezelbus 1

Tijdens de Kinderboekenweek nodigt een bekend schrijver een leraar met zijn klas uit voor een speciale tocht met zijn griezelbus. Tijdens de rit zal de schrijver griezelverhalen voorlezen uit zijn nieuwe boek. Hierbij gebruikt hij een aantal voorwerpen die hij in de bus heeft uitgestald. Maar naarmate de tocht vordert, blijkt dat iemand in de bus een akelig geheim heeft. Of zijn er meer die iets verbergen?

Boekinformatie
Schrijver: Paul van Loon
Titel: De Griezelbus 1
Serie: De Griezelbus #1
Uitgeverij: Elzenga
Jaartal: 1991
Bladzijden: 176
Illustrator: Hugo van Look
Genre: griezelverhaal
Leeftijd: 10+
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Boek gelezen: 13 augustus 2018

Wat vind ik van dit boek?

Ik heb dit boek gelezen via de Vakantiebieb-app van de bibliotheek. Dit boek wordt tegenwoordig uitgegeven door uitgeverij Leopold met illustraties van Caren Limpens. Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.