V.E. Schwab – A darker shade of magic (Shades of magic 1)

geplaatst in: Recensie | 0
V.E. Schwab – A darker shade of magic (Shades of magic 1)

Most people only know one London; but what if there were several? Kell is one of the last Travelers—magicians with a rare ability to travel between parallel Londons. There's Grey London, dirty and crowded and without magic, home to the mad king George III. There's Red London, where life and magic are revered. Then, White London, ruled by whoever has murdered their way to the throne. But once upon a time, there was Black London...

Informatie
Schrijver: V.E. Schwab
Titel: A darker shade of magic
Serie: Shades of magic #1
Uitgeverij: Tor Books (VS)
Jaartal: 2016
Bladzijden: 416
Genre: science fiction & fantasy
Leeftijd: 15+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: 5 t/m 12 augustus 2018
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek gekocht in 2017 als e-boek. Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.


Deze blogpost heb ik in 2019 toegevoegd en met terugwerkende kracht geplaatst naar de maand waarin ik dit boek heb gelezen. Zo krijg ik een mooi overzicht van alle boeken die ik sinds 2005 (het jaar waarin ik met bloggen begon) heb gelezen.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.