Hieronder zie je mijn uitzichtfoto’s van 10 t/m 16 september. De zonsondergang komt langzaam weer in mijn uitzicht en dat zorgt voor mooie beelden. Op maandag kwam er een grote kraan langsvaren, op dinsdag maakte ik twee foto’s. Eéntje ‘s ochtends met een cruiseschip en ‘s avonds met een mooie zonsondergang. Op zaterdag moest ik vroeg op om naar het Archeon in Alphen aan de Rijn te gaan. Daar werd de Thea Beckmanprijs uitgereikt, voor het beste historische jeugdboek.

 

 

Geef een antwoord

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.