John Kelly – Mag ik meedoen?

geplaatst in: Recensie | 0
John Kelly – Mag ik meedoen?

Eend wil graag nieuwe vrienden maken en meedoen met de leeuwen of de olifanten. Maar hij kan niet BRULLEN als een leeuw of TROMPETTEREN als een olifant. Wat nu? Wil jij bij een club waar iedereen welkom is? Dan is dit een boek voor jou!

Informatie
Schrijver: John Kelly
Titel: Mag ik meedoen?
Uitgeverij: Veltman
Jaartal: 2017
Bladzijden: 28
Illustrator: Steph Laberis
Vertaler: Kirsten Verhagen
Genre: zonder genre

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: 12 september 2018
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek bij de bibliotheek geleend, omdat dit een van de kerntitels voor de Kinderboekenweek 2018 was. Ik was gevraagd om een lezing bij een bibliotheek te geven over deze kerntitels.

Ik vond het een grappig prentenboek over het maken van vrienden.

Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.


De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je toch online wilt kopen kun je dat doen via een link in deze blogpost of onderaan de website. Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.