Aan het begin van elke maand maak ik een leesplanning. Van elk boek dat ik wil lezen zoek ik op hoeveel bladzijden het boek heeft. Ik ga er van uit dat ik 100 bladzijden op een dag kan lezen. De ene dag lukt dat gemakkelijk en de andere dag lukt dat totaal niet. Benieuwd welke boeken er voor september in mijn planning staan?

Ik ben van plan om 20 boeken te gaan lezen. De meeste bibliotheekboeken zijn kerntitels van de Kinderboekenweek 2018, die begin oktober is.

Recensieboeken

Uit eigen kast

Bibliotheekboeken


8 reacties

  1. Wow! Dat zijn er veel! Ik ben al blij als ik 1 a 2 boeken in een maand lees haha!

    1. Het zijn er inderdaad veel, maar ik lees snel en lezen is mijn favoriete ding om te doen 🙂

  2. Er is geen vorm waarin ik pas en De hemel boven Parijs heb ik gelezen. Erna Sassen vind ik erg goed, die kan ik ook aanraden. De hemel boven Parijs heb ik ooit gelezen, maar nooit besproken op mijn blog, vond het een vage roman weet ik nog wel. Ik zie dat jij Michael Reefs weer gaat lezen, ben benieuwd naar jouw mening over zijn volgende boek 🙂

    1. Ik heb het boek van Michael Reefs al in mei gelezen als proeflezer, maar lees hem nu nogmaals om een recensie te schrijven. Het boek van Erna Sassen wil ik graag lezen. De hemel boven Parijs heb ik een paar jaar geleden gelezen en het wordt dus tijd om het boek eindelijk te gaan lezen.

  3. Dat is een flinke lijst met boeken om te lezen zeg. Slim om er een planning voor te maken. Wel een flinke klus lijkt me.

    1. De planning maken valt wel mee en het maakt het voor mij overzichtelijk wat ik moet en wil lezen in een maand. Sommige boeken zijn recensieboeken voor Ikvindlezenleuk. Die hebben voorrang bij het lezen

  4. Knap hoor zoveel boeken lezen. Ik kom niet eens toe aan één. Ik begrijp het is een kwestie van prioriteiten stellen, maar toch.

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.