Time to momo Londen

geplaatst in: Recensie | 0
Time to momo Londen

Met time to momo Londen (voorheen 100% Londen) op zak kun je onvoorbereid het vliegtuig instappen, in je eigen tempo de stad ontdekken én de local lifestyle beleven. Zo geniet je 100% van je citytrip! Met 6 verrassende routes door de verschillende wijken van Londen leidt onze time to momo-local je langs de échte highlights. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must-see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores.

Informatie
Schrijver: onbekend
Titel: Time to momo Londen
Jaartal: 2016
Bladzijden: 150

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: 10 september 2018
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Ik hou van het lezen van reisgidsen en dan vooral reisgidsen die andere informatie dan alleen de bekende toeristische attracties. Deze reisgids doet dat. Er staan voor een aantal wijken in Londen wandelingen in waarbij je langs toeristische attracties komt, maar ook langs leuke winkeltjes, cafeetjes en restaurants. Ik vind dit een leuke reisgids om inspiratie op te doen voor een stedentripje.


De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je toch online wilt kopen kun je dat doen via een link in deze blogpost of onderaan de website. Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.