Vrolijke printjes – 9

geplaatst in: Printje | 0

Sinds een tijdje ben ik lid van een Facebookgroep waar mensen hun ‘Outfit of the day (OOTD)’ delen. Ik vind dat leuk om te zien, maar heb zelf een hekel aan foto’s van mezelf. Ik vind het wel leuk om te delen wat voor vrolijke kleurtjes en printjes ik draag in een week. Hieronder zie je wat ik droeg van 27 augustus t/m 2 september.

 

 • maandag: Levi’s spijkerbroek met een petrolkleurige fleecetrui van Ayachucho
 • dinsdag: blauw jurkje van sweatstof van Esprit
 • woensdag: blauw jurkje van sweatstof van Esprit
 • donderdag: rood gebreid jurkje van Esprit
 • vrijdag: rood gebreid jurkje van Esprit
 • zaterdag: groen jurkje van Tante Betsy
 • zondag: groen jurkje van Tante Betsy

 

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.