Kate Wiseman – Gangsterschool

geplaatst in: Recensie | 0
Kate Wiseman – Gangsterschool

Gangsterschool gaat over Milly en Charlie. Hun beide ouders zijn beroemd & berucht en het kan niet anders of hun kinderen zullen nog betere boeven worden dan zijzelf. Daarom worden ze naar Blaggard gestuurd – de enige school ter wereld waar toekomstige helden en schurken de kneepjes van het boevenvak kunnen leren. Maar Milly en Charlie zien daar niets in. Zij dromen van heel andere dingen…

Informatie
Schrijver: Kate Wiseman
Titel: Gangsterschool
Serie: Gansterschool #1
Uitgeverij: Holland
Jaartal: 2018
Bladzijden: 256
Vertaler: Thijs Goverde
Genre: school

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: 19 t/m 24 september 2018
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek als recensieboek aangevraagd bij uitgeverij Holland. Het is een spannend, zielig en grappig verhaal over een kostschool waar je wordt opgeleid voor de misdaad. 

Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.


De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je toch online wilt kopen kun je dat doen via een link in deze blogpost of onderaan de website. Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.