Corinne Duyvis – En de rest van ons wacht…

geplaatst in: Recensie | 0
Corinne Duyvis – En de rest van ons wacht…

Corinne Duyvis borduurt voort op haar apocalyptische roman Op de rand van het niets. Na een vernietigende komeetinslag op aarde maakt een meisje ondanks alles nieuwe vrienden. Samen proberen ze hun angst te overwinnen door muziekoptredens te organiseren in hun schuilkelder.

Boekinformatie
Schrijver: Corinne Duyvis
Titel: En de rest van ons wacht
Uitgeverij: HarperCollins YA
Jaartal: 2018
Bladzijden: 52
Genre: science fiction & fantasy
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Boek gelezen: 2 t/m 3 oktober 2018

Wat vind ik van dit boek?

Ik heb deze bundel met twee korte verhalen als recensieboek aangevraagd bij uitgeverij HarperCollins YA.

Het is een kort verhaal over het leven in een bunker terwijl de aarde wordt verwoest. Ik vond dit verhaal saai en ik vond de hoofdpersoon niet leuk, zelfs wat arrogant. Daarom vond ik het verhaal niet leuk om te lezen.

Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk


De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je toch online wilt kopen kun je dat doen via een link in deze blogpost of onderaan de website. Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.