Jeanet Kingma – Het viltstiftbos

geplaatst in: Recensie | 0
Jeanet Kingma – Het viltstiftbos

In een tekening kan alles. Daarom houdt Tasko zo van tekenen. Samen met zijn vriendinntje Fenna maakt hij een tekening van een kasteel. Met paarden. Een ridder. En een bos eromheen. Mooi! Maar dan komen Tasko en Fenna opeens in de tekening terecht. En ze kunnen alleen uit die fantasiewereld ontsnappen door van het ene avontuur naar het andere te springen. Lukt het de twee kinderen om weer veilig thuis te komen?

Boekinformatie
Schrijver: Jeanet Kingma
Titel: Het viltstiftbos
Uitgeverij: Clavis
Jaartal: 2018
Bladzijden: 136
Illustrator: Myriam Berenschot
Genre: avonturenverhaal
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Boek gelezen: 16 t/m 17 oktober 2018

Wat vind ik van dit boek?

Dit boek werd mij door Myriam Berenschot, illustrator van dit boek, aangeboden als recensieboek. Ik heb het boek ontvangen van uitgeverij Clavis. Na het lezen heb ik het boek weggeven zodat het weer gelezen kan worden.

Het is een grappig en best spannend verhaal over twee kinderen die opeens terecht komen in een tekening die zij zelf hebben gemaakt.

Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk


De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je toch online wilt kopen kun je dat doen via een link in deze blogpost of onderaan de website. Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.