Aan het begin van elke maand maak ik een leesplanning. Van elk boek dat ik wil lezen zoek ik op hoeveel bladzijden het boek heeft. Ik ga er van uit dat ik 100 bladzijden op een dag kan lezen. De ene dag lukt dat gemakkelijk en de andere dag lukt dat totaal niet. Benieuwd welke boeken er voor oktober in mijn planning stonden?

Ik ben van plan om deze maand 18 boeken te gaan lezen. Normaal gesproken plaats ik dit overzicht aan het begin van de maand, maar daar ben ik deze maand niet aan toegekomen. Daarom plaats ik het overzicht alsnog zodat ik er in mijn terugblik naar kan verwijzen.

Recensieboeken

Uit eigen kast

Bibliotheekboeken


Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.