Jason Reynolds – 67 seconden

geplaatst in: Recensie | 0
Jason Reynolds – 67 seconden

67 seconden. Zeven verdiepingen. Drie regels. Een wapen. Will staat 67 seconden in de lift naar beneden, met in zijn broekband een pistool. Zijn broer Shawn is vermoord, en Will weet wat er van hem verwacht wordt. Niet snitchen. Niet huilen. Wraak.

Boekinformatie
Schrijver: Jason Reynolds
Titel: 67 seconden
Uitgeverij: Blossom Books
Jaartal: 2018
Bladzijden: 304
Vertaler: Maria Postema
Genre: sociaal/politiek verhaal
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Boek gelezen: 19 oktober 2018

Wat vind ik van dit boek?

Ik heb dit boek als recensieboek aangevraagd bij uitgeverij Blossom Books.

Dit verhaal is geschreven in free verse, een bijzondere verhaalvorm die doet denken aan poëzie of een songtekst. Ik heb dit boek staand in de trein gelezen terwijl we onderweg waren naar vrienden in Nijmegen. Binnen een uur had ik dit boek uit en staarde ik nog een tijdje uit het raam, terwijl ik me zat af te vragen wat er nou precies in dit verhaal is gebeurd.

Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk


De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je toch online wilt kopen kun je dat doen via een link in deze blogpost of onderaan de website. Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.