Carry Slee – Timboektoe, de filmeditie

geplaatst in: Recensie | 0
Carry Slee – Timboektoe, de filmeditie

Als Isa en haar oudere broer Kars noodgedwongen moeten verhuizen omdat hun ouders een camping in Frankrijk hebben gekocht, stort hun wereld in. Isa heeft net verkering met Justin, en Kars moet zijn succesvolle breakdancegroep opgeven. Als ze na veel ruzies op de verwaarloosde camping aankomen, hebben ze het gevoel dat ze in Timboektoe zijn beland. Gelukkig ontmoet Isa Jules, een half-Nederlandse jongen die ze stiekem nog leuker vindt dan Justin, en die hard meehelpt het kampeerterrein op te knappen.

Boekinformatie
Schrijver: Carry Slee
Titel: Timboektoe, de filmeditie
Uitgeverij: Carry Slee
Jaartal: 2007
Bladzijden: 190
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Boek gelezen: 19 oktober 2018

Wat vind ik van dit boek?

Ik heb dit boek in januari 2015 gekocht op het Boekenfestijn in Rotterdam. Het boek stond nog steeds ongelezen in de kast en toen ik besloot om mijn boekenkast weer eens op te ruimen leek het mij een goed idee om dit boek aan iemand anders door te geven. Ik heb het nog wel even snel gelezen.

Het is een boeiend verhaal over een broer en zus die met hun ouders mee moeten verhuizen naar Frankrijk. Daar hebben hun ouders een camping gekocht, zonder dat te overleggen met de kinderen. Ik vond het best leuk om te lezen, maar er gebeurden mij iets te veel zielige dingen, zoals een jongen met alcoholische vader, mensen die de camping willen boycotten, een hond die spoorloos verdwijnt en niet beantwoorde verliefdheden. 

Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk


De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je toch online wilt kopen kun je dat doen via een link in deze blogpost of onderaan de website. Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.