Bibi Dumon Tak – Bibi’s bijzondere beestenboek

geplaatst in: Recensie | 0
Bibi Dumon Tak – Bibi’s bijzondere beestenboek

Er zijn beesten die zulke bijzonder dingen doen, dat je het bijna niet kunt geloven. Kijk maar naar de gierzwaluw, dat straaljagertje dat nooit met zijn poostjes op aarde landt. Hij houdt zo van de lucht, dat hij zelfs zwevend slaapt. En wat denk je van de agressieve bombardeerkever? De versierende prieelvogel en de hebberige zwarte zwelger? Ze komen allemaal tevoorschijn in dit bijzondere beestenboek: vliegend, sluipend, kruipend, dansend, zwemmend en ja zelfs lopend op twee pootjes over het water.

Bibi Dumon Tak - Bibi's bijzondere beestenboek
Uitgeverij: Querido
Jaartal: 2006
Bladzijden: 86
Illustraties van Fleur van der Weel
Genre: dierenverhaal
Mijn mening:

Boek gelezen: 19 november 2018

Koop dit boek
De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je online wilt kopen kun je dat doen via bol.com. Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

 

Mijn mening

Dit is een leuk boek vol korte informatieve verhalen over dieren. Het eerste verhaal gaat over een luiaard. Je ziet voor je hoe heerlijk sloom de luiaard is. Mijn favoriete dier uit dit boek is het vogelbekdier.

Lees mijn uitgebreide recensie op ikvindlezenleuk

 

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.