Bibi Dumon Tak – Bibi’s bijzondere beestenboek

geplaatst in: Recensie | 0
Bibi Dumon Tak – Bibi’s bijzondere beestenboek

Er zijn beesten die zulke bijzonder dingen doen, dat je het bijna niet kunt geloven. Kijk maar naar de gierzwaluw, dat straaljagertje dat nooit met zijn poostjes op aarde landt. Hij houdt zo van de lucht, dat hij zelfs zwevend slaapt. En wat denk je van de agressieve bombardeerkever? De versierende prieelvogel en de hebberige zwarte zwelger? Ze komen allemaal tevoorschijn in dit bijzondere beestenboek: vliegend, sluipend, kruipend, dansend, zwemmend en ja zelfs lopend op twee pootjes over het water.

Boekinformatie
Schrijver: Bibi Dumon Tak
Titel: Bibi's bijzondere beestenboek
Uitgeverij: Querido
Jaartal: 2006
Bladzijden: 86
Illustrator: Fleur van der Weel
Genre: dierenverhaal
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Boek gelezen: 19 november 2018

Wat vind ik van dit boek?

Ik heb dit boek in oktober 2015 gekocht bij een kringloopwinkel. Het heeft een paar ongelezen in mijn kast gestaan totdat ik mijn boekenkast weer eens ging opruimen. Ik heb dit boek gelezen en het ligt nu op de stapel met boeken die weg mag. 

Dit is een leuk boek vol korte informatieve verhalen over dieren. Het eerste verhaal gaat over een luiaard. Je ziet voor je hoe heerlijk sloom de luiaard is. Mijn favoriete dier uit dit boek is het vogelbekdier.

Lees mijn uitgebreide recensie op ikvindlezenleuk


De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je toch online wilt kopen kun je dat doen via een link in deze blogpost of onderaan de website. Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.