Julie Kagawa – Schaduw van de vos

geplaatst in: Recensie | 0
Julie Kagawa – Schaduw van de vos

Eens in de duizend jaar, wanneer een nieuw tijdperk aanbreekt, krijgt degene die op dat moment eigenaar is van een geheimzinnige perkamentrol een geweldige kans. Hij of zij kan de grote Kami-draak aanroepen en een wens doen. De nieuwe tijd is bijna daar, en boze krachten zijn erop uit om de rol in handen te krijgen… Yumeko is een meisje met een gevaarlijk geheim. Ze is een shapeshifter, iemand die van gedaante kan veranderen, iets wat niemand mag weten. In de tempel waar ze is opgegroeid, leert ze hoe ze die kracht kan gebruiken én tegelijkertijd verborgen kan houden. Tot de tempel op een dag in brand wordt gestoken en alle bewoners in de vlammen omkomen. Behalve Yumeko. Zij kan nog net op tijd ontsnappen, mét de grootste schat van de tempel: een stuk van de eeuwenoude perkamentrol.

Julie Kagawa - Schaduw van de vos
Uitgeverij: HarperCollins YA
Jaartal: 2018
Bladzijden: 416
Vertaald door Karin de Haas
Genre: science fiction & fantasy
Mijn mening:

Boek gelezen: 20 oktober t/m 15 november 2018

Koop dit boek
De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je online wilt kopen kun je dat doen via bol.com. Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

 

Mijn mening

Het is een spannend verhaal met demonen. Dit is het eerste boek van een serie. Ik ben erg benieuwd hoe het verhaal verder gaat. Ik ben dol op Japan en vind het erg leuk dat dit verhaal zich daar afspeelt

Lees mijn uitgebreide recensie op Ikvindlezenleuk

 

 

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.