Time to Momo Parijs

geplaatst in: Recensie | 0
Time to Momo Parijs

Met time to momo Parijs (voorheen 100% Parijs) op zak kun je onvoorbereid op pad, in je eigen tempo de stad ontdekken én de local lifestyle beleven. Zo geniet je 100% van je citytrip! Met 6 verrassende routes door de verschillende wijken van Parijs leidt onze time to momo-local je langs de échte highlights. Zo sla je de drukke shopboulevards over en wandel je, onderweg een must-see meepikkend, via een fijn koffietentje naar de leukste conceptstores.

Informatie
Schrijver: onbekend
Titel: Time to momo Parijs
Uitgeverij: Mo'Media
Jaartal: 2016
Bladzijden: 150
Genre: informatief

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: 14 t/m 15 november 2018
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

In december gaan we een paar dagen naar Parijs. We zijn hier allebei al vaak geweest, dus we willen deze keer graag dingen bekijken buiten de gebaande paden. In deze reisgids vind je informatie over een paar wijken in Parijs. Voor elke wijk wordt een wandeling gegeven waarbij je bezienswaardigheden, winkels en leuke eetplekjes tegen komt.

Ik vind dit een fijne reisgids om ideeën op te doen, vooral over leuke eetplekjes. Ik heb een lijstje gemaakt en hoop dat we in Parijs leuke dingen gaan doen. De reisgids is inmiddels weer terug naar de bibliotheek.


De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je toch online wilt kopen kun je dat doen via een link in deze blogpost of onderaan de website. Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.