boekomslag Silvester Zwaneveld - Pluk van de slettenflat

Het boek vertelt het verhaal over de jonge brandweerman Pluk, die alles in het leven gemakkelijk afgaat: vrouwen, seks, werk, hij krijgt het allemaal gedaan. Als brandweerman heeft hij alle tijd voor zijn vurige uitspattingen. Als hij een jonge vrouw tegenkomt, Sanne, die eens niet onder de indruk van hem is, weet Pluk niet wat hem overkomt. Hij is tenslotte de held die elke vrouw in zijn bed krijgt? Vanaf dat moment maakt hij de een na de andere verkeerde beslissing Hij wil een vonkje bij haar bewerkstelligen, maar het wordt een ontembaar vuur. De held van eerst, wacht een zware aftocht…

Klik hier voor meer informatie over het boek

Mijn mening

Ik heb dit boek geluisterd via de Luisterbieb. Bijna twee weken lang heb ik door onze wijk gewandeld en moest ik regelmatig lachen om het leven van Pluk. Ik heb het boek uitgekozen omdat ik de titel erg grappig vind. Dat maakte mij nieuwsgierig naar het verhaal. 

Pluk is een brandweerman en is dol op vrouwen. Hij wil zich helemaal niet vastleggen en heeft daarom een set regels waar hij zelf aan moet voldoen. Pluk komt op een gegeven moment een vrouw tegen die niet onder de indruk is. Hij haalt alles uit de kast om haar op andere gedachten te werken. Zal dat helpen? 

Ik heb erg gelachen om de avonturen van Pluk. Hij is nogal fout wat betreft zijn manier van omgaan met vrouwen. Hij is erg egoïstisch ingesteld. Het einde van het boek vond ik geweldig! 


Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.