Silvester Zwaneveld – Pluk van de slettenflat

geplaatst in: Recensie | 0
Silvester Zwaneveld – Pluk van de slettenflat

Het boek vertelt het verhaal over de jonge brandweerman Pluk, die alles in het leven gemakkelijk afgaat: vrouwen, seks, werk, hij krijgt het allemaal gedaan. Als brandweerman heeft hij alle tijd voor zijn vurige uitspattingen. Als hij een jonge vrouw tegenkomt, Sanne, die eens niet onder de indruk van hem is, weet Pluk niet wat hem overkomt. Hij is tenslotte de held die elke vrouw in zijn bed krijgt? Vanaf dat moment maakt hij de een na de andere verkeerde beslissing Hij wil een vonkje bij haar bewerkstelligen, maar het wordt een ontembaar vuur. De held van eerst, wacht een zware aftocht...

Informatie
Schrijver: Silvester Zwaneveld
Titel: Pluk van de slettenflat
Uitgeverij: Uitgeverij Nanda
Jaartal: 2015
Bladzijden: 202
Genre: humor

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: begonnen op 12 november 2018 (als luisterboek)

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Mijn mening

Ik heb dit boek geluisterd via de Luisterbieb. Bijna twee weken lang heb ik door onze wijk gewandeld en moest ik regelmatig lachen om het leven van Pluk. Ik heb het boek uitgekozen omdat ik de titel erg grappig vind. Dat maakte mij nieuwsgierig naar het verhaal. 

Pluk is een brandweerman en is dol op vrouwen. Hij wil zich helemaal niet vastleggen en heeft daarom een set regels waar hij zelf aan moet voldoen. Pluk komt op een gegeven moment een vrouw tegen die niet onder de indruk is. Hij haalt alles uit de kast om haar op andere gedachten te werken. Zal dat helpen? 

Ik heb erg gelachen om de avonturen van Pluk. Hij is nogal fout wat betreft zijn manier van omgaan met vrouwen. Hij is erg egoïstisch ingesteld. Het einde van het boek vond ik geweldig! 

Dit boek is als e-boek te leen bij de bibliotheek.


De leukste plek om een boek te kopen is in een boekwinkel. Als je toch online wilt kopen kun je dat doen via een link in deze blogpost of onderaan de website. Dan krijg ik daar een percentage van en ondersteun je mijn website. Voor jou blijft de prijs hetzelfde! Alvast bedankt!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.