Gabby Dawnay – Als ik een dinosaurus had

geplaatst in: Recensie | 0
Gabby Dawnay – Als ik een dinosaurus had

Een meisje droomt ervan een huisdier te hebben. Maar welke? Een vis is te nat, een kat te gewoon en een muis is te klein. En dan weet ze het: ze wil een dino! Die kan prima mee naar school, eet lekker alle broccoli en kool op en de bank die in de kamer staat is ruim genoeg voor vier. Het past precies: drie mensen en een groot, gezellig dier.

Informatie
Schrijver: Gabby Dawnay
Titel: Als ik een dinosaurus had
Uitgeverij: Querido
Jaartal: 2017
Bladzijden: 32
Illustrator: Alex Barrow
Vertaler: Bette Westera
Leeftijd: 6-
Genre: zonder genre

Boek gelezen: 31 januari 2019
Mijn mening:
Koop dit boek bij bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek bij de bibliotheek geleend. Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.