Lonely Planet Jordan

geplaatst in: Recensie | 0
Lonely Planet Jordan

Lonely Planet's Jordan is your passport to the most relevant, up-to-date advice on what to see and skip, and what hidden discoveries await you. Dive kaleidoscopic coral gardens in the Red Sea, channel Lawrence of Arabia and stay at a Bedouin camp at Wadi Rum, and watch the sun set over the honeycombed wonder of Petra – all with your trusted travel companion. Get to the heart of Jordan and begin your journey now!

Informatie
Schrijver: Jenny Walker, Paul Clammer
Titel: Lonely Planet Jordan
Serie: Lonely Planet
Uitgeverij: Lonely Planet (GB)
Jaartal: 2018
Bladzijden: 352
Genre: zonder genre
Leeftijd: 18+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: 16 t/m 20 januari 2019
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

We hebben dit boek gekocht ter voorbereiding op onze reis naar Jordanië. Normaal gesproken kopen we graag een Rough Guides van het land waar we heen gaan, maar die was alweer 4 jaar oud. Deze Lonely Planet is van afgelopen jaar. Ik heb het hele boek gelezen en met potlood aantekeningen gemaakt. Op basis hiervan hebben we een reisroute bepaald. Het lezen van de informatie en het bekijken van de foto’s zorgt alvast voor voorpret.


Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.