Voor 2019 heb ik twee leuke scheurkalenders gekocht: eentje van National Geographic en eentje over 365 romans die je als boekenlezer gelezen wilt hebben. Het leuke van een scheurkalender is dat je elke dag een nieuwe foto of boekinformatie leest. Een nadeel van zo’n kalender is dat je de blaadjes weer weggooit en niet bewaard. Het lijkt mij een leuk idee om dit jaar wekelijks een foto te plaatsen met daarop de kalenderblaadjes van die week. Bekijk hier alle kalenderblogjes.

 • maandag 4 februari: Marlene van Niekerk – Agaat
 • dinsdag 5 februari: Per Petterson – Paarden stelen
 • woensdag 6 februari: Chimamanda Ngozi Adichie – Amerikanah
 • donderdag 7 februari: Malcolm Lowry – Onder de vulkaan
 • vrijdag 8 februari: James Joyce – Ulysses
 • zaterdag 9 februari: Oek de Jong – Pier en oceaan
 • zondag 10 februari: Tom Wolfe – Het vreugdevuur der ijdelheden

Gelezen

ik heb geen van deze boeken gelezen

Lijkt me leuk

 • Chimamanda Ngozi Adichie – Amerikanah: dit lijkt me een interessant verhaal. Ik ben benieuwd naar het verhaal van een Nigeriaanse schrijver (6 februari)
 • James Joyce – Ulysses: ik heb ooit The virgin and the gypsy van James Joyce gelezen en dat vond ik een saai verhaal. Dit verhaal trekt me eigenlijk wel, dus misschien moet ik dit boek eens gaan lezen (8 februari)
 • Tom Wolfe – Het vreugdevuur der ijdelheden: ik ben erg benieuwd naar dit verhaal (10 februari)

Lijkt me niet leuk

 • Malcolm Lowry – Onder de vulkaan: dit lijkt mij geen interessant verhaal (7 februari)
 • Marlene van Niekerk – Agaat: dit lijkt mij een erg zielig verhaal en daarom wil ik het niet lezen (4 februari)
 • Oek de Jong – Pier en oceaan: dit lijkt me niet zo’n interessant verhaal (9 februari)
 • Per Petterson – Paarden stelen: dit boek klinkt als redelijk interessant en ik zou het misschien willen lezen (5 februari)

Geef een antwoord

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.