Lijnen – 64

geplaatst in: Lijnen | 0

Ik heb een aantal jaren geleden een fotografiecursus gemaakt en merkte daarbij al snel dat ik een fascinatie heb voor lijnen in foto’s, vooral rechte lijnen. Ik vind het leuk om deze foto’s te delen. Ik heb ook mijn oude foto’s bekeken op zoek naar foto’s met lijnen, dus je ziet in deze rubriek zowel nieuwe als oude foto’s (vanaf 2003).

Lijnen - 64: wandelen over de Waalbrug bij Nijmegen
Lijnen - 64: wandelen over de Waalbrug bij Nijmegen

Deze foto’s heb ik gemaakt op 28 februari 2019 toen ik vanuit Nijmegen centrum over de Waalbrug naar Nijmegen-Oosterhout wandelde.


Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.