Aan het begin van elke maand maak ik een leesplanning. Van elk boek dat ik wil lezen zoek ik op hoeveel bladzijden het boek heeft. Ik ga er van uit dat ik 100 bladzijden op een dag kan lezen. De ene dag lukt dat gemakkelijk en de andere dag lukt dat totaal niet. Benieuwd welke boeken er voor deze maand in mijn planning staan?

Ik wil deze maand 13 boeken gaan lezen. Dit zijn voornamelijk recensieboeken. Het zou fijn zijn om even geen recensieboeken meer te hebben liggen zodat ik me kan richten op het weglezen van de stapel ongelezen boeken van bijna 200 boeken… Kijk hier om te zien wat ik nog allemaal ‘moet’ lezen.

Recensieboeken

Uit eigen kast

Bibliotheekboeken


2 reacties

  1. Ik maak eigenlijk geen planning meer vooraf, tenzij ik mee doe met blogtour dan ligt dat boek bovenop.
    Planningen komen bij mij nooit uit…
    (ergens gaat het fout haha en meestal omdat recensie boeken voorrang krijgen)
    Zitten nog mooie titels je tussen ‘ je nog te lezen lijst”!

    1. Bij mij kloppen de planningen vaak ook niet, maar ik vind het fijn om een leesplan te hebben. Zo zie ik in ieder geval wat ik nog voor leuke boeken heb liggen…

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.