Hieronder zie je mijn uitzichtfoto’s van 15 t/m 21 april. Dit was de eerste week van de kermis. Op woensdag leek er alsof er bergen in ons uitzicht waren. Op donderdag kwam er een grote kraan langsvaren. Op vrijdag sliepen we een nachtje in het Bilderberg Park Hotel in Rotterdam. Bij onze buren werden sinds donderdag filmopnamen gemaakt en daar hadden wij best veel last van, omdat onze appartementen gehorig zijn. Gelukkig regelden de filmmensen dat wij een nachtje in een hotel mochten slapen. Dat was heel fijn, en heel bijzonder om weer eens ander uitzicht over de stad te zien.


Geef een antwoord

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.