Neal Shusterman – The schwa was here

geplaatst in: Recensie | 0
Neal Shusterman – The schwa was here

Als Antsy Calvin Schwa leert kennen, een onopvallende jongen die door niemand wordt opgemerkt, bedenkt hij al snel een manier om geld te verdienen. Hij gaat weddenschappen afsluiten waarbij de Schwa gevaarlijke streken moet uithalen zonder betrapt te worden. Dan laat de Schwa zich overhalen om een hondenvoerbak te stelen uit het huis van kluizenaar Crawley. De jongens worden betrapt en moeten voor straf de veertien Afghaanse honden van Crawley uitlaten. Dit is het begin van een bijzondere vriendschap tussen de twee jongens, tot het meisje Lexie op het toneel verschijnt. Als Antsy beseft hoezeer de Schwa gebukt gaat onder zijn onzichtbaarheid, besluit hij op onderzoek uit te gaan.

Informatie
Schrijver: Neal Shusterman
Titel: The schwa was here
Uitgeverij: Lemniscaat
Jaartal: 2009
Bladzijden: 192
Vertaler: Lydia Meeder
Genre: zonder genre
Leeftijd: 15+

Wanneer heb ik dit boek gelezen?
Boek gelezen: 21 t/m 22 mei 2019
Mijn mening:

De leukste plek om een boek te kopen is een (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun mijn website. Of leen het boek bij de bibliotheek.
bol.com

Over dit boek

Ik heb dit boek in maart 2015 gekocht bij boekhandel Donner. Ik kocht een speciale tas van uitgeverij Lemniscaat met daarin 5 boeken. Lees mijn recensie op Ikvindlezenleuk.


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.