Hieronder zie je mijn uitzichtfoto’s van 6 t/m 12 mei. Het was helaas weer een koude week. Ik hoop dat het binnenkort weer warmer wordt. Er gebeurde deze week veel in mijn uitzicht. Op maandag vertrok er een cruiseschip en dat moest nog draaien (middenin ons uitzicht). Op dinsdag kwam er een grote kraan langs varen. Op woensdag kwam het zeilschip de Eendracht langs, op weg naar zee. De kermis was afgelopen en werd vooral op maandag weer afgebouwd. Op woensdag ben ik vergeten een foto te maken…


Geef een antwoord

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.