boekomslag Corbeyran & Chapuzet - De invloed van demonen

Sommige cognacs zijn van onschatbare waarde, en echte kenners die in staat zijn om te profiteren van deze nichemarkt zijn zeldzaam. Een zegen voor de onderzoeker voor wie dat talent het voornaamste spoor is … Anna-Fanély Simon, journaliste en fotografe met voornamelijk ervaring in oorlogsgebieden, neemt voor National Geographic een opdracht aan voor een reportage over cognac. Ze is zelf geboren in dat gebied en hoopt haar jeugdvriendin Alice er weer te vinden. Maar zij blijkt verdwenen te zijn, en als de journaliste meer over de verdwijning te weten komt, zorgt een aantal details ervoor dat ze gaat twijfelen aan het officiële verhaal.

Klik hier voor meer informatie over dit boek

Wat vind ik van dit boek?

Anna is ex-oorlogsfotografe. Voor het tijdschrift National Geographic gaat ze een reportage maken over cognac. Hiervoor gaat ze terug naar de streek waar ze is geboren. Ze hoopt een vroegere vriendin te ontmoeten, maar die blijkt verdwenen te zijn. Wat heeft haar verdwijning met cognac te maken?

Ik koos het stripboek uit omdat ik de voorkant zo mooi vond. Ik vond het een leuk verhaal vol spanning en verrassingen. De illustraties zijn realistisch en geven een mooi beeld van Frankrijk. Ik zou zo naar de cognacstreek willen om rond te reizen.

Dit is het eerste deel van een serie en ik ben benieuwd hoe het verhaal verder gaat.

Mijn mening: 4 sterren

illustratie uit Corbeyran & Chapuzet - De invloed van demonen

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.