Wat vind ik van dit boek?

boekomslag R. Goscinny & A. Uderzo - De odyssee van Asterix

Panoramix heeft een bestelling gedaan met ingrediënten voor de toverdrank, maar niet alles is geleverd. Asterix en Obelix worden op reis gestuurd naar het Midden-Oosten om zwart goud te halen. Zal het hen lukken om weer veilig terug te komen?

Asterix en Obelix zijn mijn favoriete stripfiguren. Ik lees hun avonturen al sinds ik klein ben en ik blijf ze leuk vinden. Ik heb dan ook alle albums van Asterix en Obelix. Dit stripboek van ‘De odyssee van Asterix’ is een speciale uitgave uit 2018 met 16 bladzijden extra informatie over het maken van dit stripboek. Dit verhaal is voor het eerst in 1981 in Nederland uitgegeven.

Mijn mening: 4 sterren

Klik hier voor meer informatie over dit boek

illustratie uit René Goscinny - De odyssee van Asterix

Geef een antwoord

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.