boekomslag Henk Kuijpers - Chroom

“Chroom bevat de klassieke Frankaverhalen “”De Cadillac Club”” en “”De Harley Collectie””. Voor deze uitgaven zijn de verhalen compleet gemonteerd, schitterend gekleurd door Studio Leonardo en sterk uitgebreid tot meer dan 170 illustraties. Eindelijk zijn deze verhalen, die eerder in zeer beperkte oplagen waren uitgegeven, beschikbaar als een volwaardig Frankaverhaal.”

Klik hier voor meer informatie over dit boek

Wat vind ik van dit boek?

Ik ben een fan van de Frankaverhalen en heb de meeste inmiddels gelezen. Dit stripboek bevat twee korte verhalen. Zoals altijd is er een mysterie dat door Franka opgelost moet worden. De illustraties zijn vrolijk en laten behalve Franka, ook haar hond Bars en mooie gebouwen en auto’s zien. Franka is een vrouw die zich niet door mannen laat vertellen wat ze moet doen en dat vind ik leuk aan haar personage.

Mijn mening: 4 sterren

illustratie uit Henk Kuijpers - Chroom

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.