Wat vind ik van dit boek?

boekomslag Thierry Joor - Mausart

Mausart woont samen met zijn familie in de piano van de wolf Salieri. Mausart is dol op muziek maken en als Salieri niet thuis is speelt hij op de piano. De koning hoort hem toevallig en vraagt later aan Salieri of hij dat stuk voor hem wil spelen. Salieri heeft geen idee waar de koning het over heeft, maar zegt dat natuurlijk niet. Kan Salieri het muziek naspelen? Wordt het geheim van Mausart ontdekt?

Ik vond het een mooi verhaal om te lezen, zeker als je weet dat Mozart en Salieri in het echt ook niet goed met elkaar konden opschieten. De illustraties zijn realistisch, maar geven ook een sprookjesachtige sfeer.

Mijn mening: 4 sterren

Klik hier voor meer informatie over dit boek

illustratie uit Thierry Joor - Mausart

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.