In 2019 kocht ik de scheurkalender ‘365 romans die je als boekenlezer gelezen wilt hebben’. Het leek mij leuk om wekelijks een overzicht te plaatsen met de kalenderblaadjes, informatie over de boeken en welke boeken ik zou willen lezen. Hieronder vind je een overzicht met de boeken die ik op mijn wil-ik-lezen-lijstje heb gezet, met een link naar het weekoverzicht waar dit boek in genoemd wordt. Ook zijn er boeken die ik zou willen herlezen.

kalender 365 romans die je als boekenlezer gelezen wilt hebben - 1

Gelezen

Lijkt me leuk

Lijkt me niet leuk


Geef een antwoord

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.