Aan het begin van elke maand maak ik een leesplanning. Van elk boek dat ik wil lezen zoek ik op hoeveel bladzijden het boek heeft. Ik ga er van uit dat ik 100 bladzijden op een dag kan lezen. De ene dag lukt dat gemakkelijk en de andere dag lukt dat totaal niet. Benieuwd welke boeken er voor deze maand in mijn planning staan?

Het is lastig om voor december een planning te maken. De afgelopen maand heb ik veel minder gelezen dan ik wilde, waardoor er nog een aardige stapel recensieboeken ligt te wachten. Daarnaast is het deze maand weer sprookjesmaand op Ikvindlezenleuk. Daarvoor heb ik een lijstje gemaakt met sprookjesachtige boeken uit mijn boekenkast die ik zou willen lezen. Alles bij elkaar zijn dat 24 boeken en dat past niet in deze maand 😉 Ik zie wel waar ik uitkom. Bekijk hier welke boeken er op de leesplanning staan.

Recensieboeken

Uit eigen kast

Bibliotheekboeken


Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.