Aan het begin van elke maand maak ik een leesplanning. Van elk boek dat ik wil lezen zoek ik op hoeveel bladzijden het boek heeft. Ik ga er van uit dat ik 100 bladzijden op een dag kan lezen. De ene dag lukt dat gemakkelijk en de andere dag lukt dat totaal niet. Benieuwd welke boeken er voor deze maand in mijn planning staan?

Ik heb in januari veel minder gelezen dan ik wilde. Ik ga in februari eerst de recensieboeken lezen. Hopelijk kom ik daarna ook toe aan de boeken die in mijn boekenkast staan. Het zou mogelijk moeten zijn om 15 boeken in mijn maand te lezen.

Recensieboeken

Uit mijn eigen boekenkast


Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.