Voor 2019 heb ik twee leuke scheurkalenders gekocht: eentje van National Geographic en eentje over 365 romans die je als boekenlezer gelezen wilt hebben. Het leuke van een scheurkalender is dat je elke dag een nieuwe foto of boekinformatie leest. Een nadeel van zo’n kalender is dat je de blaadjes weer weggooit en niet bewaard. Het lijkt mij een leuk idee om dit jaar wekelijks een foto te plaatsen met daarop de kalenderblaadjes van die week. Bekijk hier alle kalenderblogjes.

365 romans week 16

Gelezen

Ik heb geen van deze boeken gelezen

Lijkt me leuk

  • Gail Tsukiyama – De tuin van de samoerai: ik heb nog nooit van dit boek gehoord, maar de omschrijving maakt me nieuwsgierig (15 april)
  • Louis Couperus – Van oude mensen, de dingen die voorbijgaan: ik heb in mijn studietijd boeken van Couperus gelezen, maar ik denk dat ik deze niet heb gelezen. Toch maar eens doen, het verhaal klinkt erg boeiend (17 april)
  • Nina Weijers – De consequenties: dit boek is veel bekroond en dat maakt mij een beetje huiverig om het te gaan lezen. Maar het verhaal klinkt boeiend, dus toch maar eens proberen (20 april)
  • Philippe Claudel – Het kleine meisje van meneer Linh: ik ben benieuwd naar dit verhaal (18 april)
  • Sandro Veronesi – Kalme chaos: dit lijkt me een fascinerend en zielig verhaal (16 april)

Lijkt me niet leuk

  • Charlotte de Monchy – Enkeltje Ierland: ik hou niet zo van feelgoodboeken en de omschrijving maakt me ook niet nieuwsgierig (21 april)
  • Sophie Kinsella – Shopaholic & Baby: ik hou niet van dit soort romantische verhalen (19 april)

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.