Voor 2019 heb ik twee leuke scheurkalenders gekocht: eentje van National Geographic en eentje over 365 romans die je als boekenlezer gelezen wilt hebben. Het leuke van een scheurkalender is dat je elke dag een nieuwe foto of boekinformatie leest. Een nadeel van zo’n kalender is dat je de blaadjes weer weggooit en niet bewaard. Het lijkt mij een leuk idee om dit jaar wekelijks een foto te plaatsen met daarop de kalenderblaadjes van die week. Bekijk hier alle kalenderblogjes.

365 romans week 19

Gelezen

  • Herman Koch – Het diner: ik las dit boek voor het eerst in de Makkelijk Lezen-versie met een leesclub. Daarna las ik het luisterboek. Het is een fascinerend verhaal (11 mei)

Lijkt me leuk

  • Didier Decoin – Vissen voor de keizer: ik hou van verhalen over Japan (10 mei)
  • Gerbrand Bakker – Boven is het stil: ik ben benieuwd waarom deze broer opvolger is geworden in plaats van zijn broer (9 mei)
  • Jan van Aken – Valse dageraad: ik hou van geschiedenisverhalen (6 mei)
  • Jamal Ouariachi – Een honger: ik ben benieuwd wat er in dit verhaal gebeurt (8 mei)
  • Riikka Pulkkinen – De grens: de omschrijving maakt me nieuwsgierig (12 mei)

Lijkt me niet leuk

  • Luther Blisset – Q: dit lijkt mij een langdradig verhaal (7 mei)

Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.