Aan het begin van elke maand maak ik een leesplanning. Van elk boek dat ik wil lezen zoek ik op hoeveel bladzijden het boek heeft. Ik ga er van uit dat ik 100 bladzijden op een dag kan lezen. De ene dag lukt dat gemakkelijk en de andere dag lukt dat totaal niet. Benieuwd welke boeken er voor deze maand in mijn planning staan?

Voor april en mei heb ik geen leesplan gemaakt, omdat ik daar door de coronacrisis geen zin in had. Ik heb boeken gelezen waar ik op dat moment zin in had. Maar voor juni had ik wel weer zin om een planning te maken. Je ziet hieronder wat ik wil gaan lezen.

Recensieboeken

Uit eigen kast

Bibliotheekboek


Geef een reactie

Onzinreacties en spam worden natuurlijk niet geplaatst...

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.